Поздравления на ВКС за решението. Това написа във Фейсбук лидерът

...
Поздравления на ВКС за решението. Това написа във Фейсбук лидерът
Коментари Харесай

Нинова поздрави съда за забраната за юридическа смяна на пола от транссексуалните

Поздравления на Върховен касационен съд за решението. Това написа във " Facebook " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка решението на Общото заседание на гражданската гилдия на Върховния касационен съд, което изяснява, че юридически няма по какъв начин транссексуалните да трансформират пола си.

" Действащото право в България не планува опция съдът да допусне смяна на данните по отношение на пола, името и единния цивилен номер в актовете за гражданско положение на молител, който твърди, че е транссексуален ", се споделя.

Искам да попитам последователите на Истанбулската спогодба и джендър идеологията следното: " Уважавате ли върховенството на закона? ", споделя Нинова в поста си във връзка решението.

Според нея тематиката е значима и доказателство за това е от предходната седмица, с която се приканват страните членки да одобряват Истанбулската спогодба, както и опцията Съветът да я ратифицира от името на всички.

" Имаме ли сили и темперамент да кажем ясно: за нас българите децата и фамилията са полезност, а Конституцията на страната и върховенството на закона стоят над всичко ", пита в поста си Нинова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР