Поздравителен адрес от временно изпълняващия длъжността кмет на община Мездра

...
Поздравителен адрес от временно изпълняващия длъжността кмет на община Мездра
Коментари Харесай

По случай 1-и ноември: Поздрав от временния кмет на Мездра

Поздравителен адрес от краткотрайно изпълняващия длъжността кмет на община Мездра във връзка Деня на националните будители - 1 ноември 

ДО 
ПРОСВЕТНИТЕ И КУЛТУРНИТЕ ДЕЙЦИ 
В ОБЩИНА МЕЗДРА

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н  А Д Р Е С 

Уважаеми просветни и културни дейци, 
Приемете най-сърдечни поздрави от името на жителите на община Мездра и персонално от мое име във връзка Деня на националните будители - 1 ноември. 
Денят на националните будители заема изключително място в нашия празничен календар. На този ден, на който в предишното се е почитала паметта на небесния настойник на българския народ - Св. Иван Рилски Чудотворец, отдаваме справедливо самопризнание на основателите и разпространителите на българската писменост, култура и просвета, на духовните учители от епохата на Възраждането, с помощта на които сме се съхранили през вековете като нация. 
Всяко време има своите пазители на духа. Днешните будители сте всички Вие, уважаеми дейци на просветата и културата в община Мездра! 
Затова ми позволете в този празничен ден да Ви благодаря от името на локалната общественост за Вашата народополезна активност за запазване на българската нематериалност. 
Бъдете живи и здрави! Нека Св. Иван Рилски да Ви закриля във Вашето свещено дело на модерни будители, просветители и национални учители! 
За да пребъде во веки веков българската култура и просвета! 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 
С почитание, 
Инж. Николинка Кътовска, 
Вр. и. д. Кмет на община Мездра 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР