Поздравителен адрес от кмета на община Асеновград д-р Христо Грудев

...
Поздравителен адрес от кмета на община Асеновград д-р Христо Грудев
Коментари Харесай

Кметът д-р Грудев: Днес бъдещето на Асеновград изпълва училищните дворове

Поздравителен адрес от кмета на община Асеновград доктор Христо Грудев към шефове на учебни заведения, учители, възпитаници и родители.
 
До шефовете на учебните заведения,
До учители, възпитаници и родители
в община Асеновград
 
УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ, УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,
Честит празник на всички, които носят учебното заведение в себе си – като спомен, като нужда, като очакване! Днешният ден е блажен празник за децата, учениците, учителите и родителите. Днес още веднъж е 15-ти септември – денят, в който бъдещето на Асеновград ще извърши учебните дворове. Училищният звънец ще призове дребни и огромни възпитаници по пътя на знанието. Всяка година диря най-хубавите думи за този празник и всякога съзнавам, че вълнението и страстите на този ден не се побират в слово. Защото 15-ти септември е ден, който сияе от светлина. Под звуците на българския химн, с доста цветя и ведро въодушевление ще отбележим началото на новата образователна година и трепетът на първия образователен ден ще ни съпътства дълго, ще ни зарежда с оптимизъм и смели фантазии.
Скъпи първокласници,
Обръщам се първо към Вас, тъй като Вие сте най-развълнувани през днешния ден. Бъдете здрави, сполучливи, питащи и търсещи новото, забавното и красивото. Нека компликациите не Ви плашат! Бъдете уверени, че до Вас стоят учителите и родителите, като загрижени, знаещи и доброжелателни другари.
Скъпи възпитаници,
Предстои Ви нанагорнище на последващо ходило по пътя на духовното Ви съзряване. Бъдете упорити и амбициозни. Бъдете положителни във всеки собствен взор напред. Трупайте познания, не губете стремежа и желанието си да научавате повече, тъй като знанието е мощ!
Уважаеми учители,
Бъдете все по този начин всеотдайни в благородната си задача да дарявате обич и познания на своите възпитаници и техните родители, тъй като да даваш познания е велико дело!
На всички Вас, възпитаници, учители и родители, искам здраве, благоденствие и добротворство! Честит празник и на добър час!
 
 15 септември в Асеновград 15 септември в Асеновград Източник: Община Асеновград
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР