Поздравителен адрес на народния депутат на Украйна и президент на

...
Поздравителен адрес на народния депутат на Украйна и президент на
Коментари Харесай

Български депутат от Украйна ни поздрави за 24 май

Поздравителен адрес на националния народен представител на Украйна и президент на Асоциацията на българите в Украйна Антон Киссе по случай Деня на славянската книжовност и на българската култура и просвета
На 24 май, в деня в който се уважава паметта на Светите равноапостоли Кирил и Методий – основателите на славянската писменост, всички славянски нации означават Деня на славянската книжовност.
Вече повече от два века българите в Украйна предават родното българско слово, просвета, обичаи и традиции от потомство на потомство. В нашите учебни заведения звучи звънлива българска тирада, в домовете на културата се разнасят омайни родни песни. И това е високо достижение на българите в Украйна, което играе значима роля във възпитаване на възприятие на национална горделивост у младото потомство.
Скъпи сънародници, от името на Асоциацията на българите в Украйна в този ярък ден приемете поздравления за благоденствие, мир, единодушие и преуспяване. Нека в никакъв случай не пресъхва извора на обичта към родния език.
Честит празник!

Асоциация на българите в Украйна
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР