Позата и ролята на жертва не подхождат нито на главния

...
Позата и ролята на жертва не подхождат нито на главния
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Позата на жертва не подхожда на главния прокурор

Позата и ролята на жертва не подхождат нито на основния прокурор, нито на министъра на вътрешните работи, нито на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи пред БНР вътрешният министър Иван Демерджиев. С тези думи той разяснява поредицата изяви на прокуратурата, на които се твърди, че при осъществени следствени дейности в парцели на обвинени лица е открит лист с имена на магистрати – следователи, прокурори и съдии, обект на закани.

„ Наши чиновници всекидневно са под опасност. За огромна част от тях има и оперативна информация,че съществува действителна заплаха за живота и здравето им. Работата им е такава, че неизбежно води до конфликт с подземния свят. Имаме протоколи за деяние. Не може да всяваме суматоха. Главният прокурор Иван Гешев даде безредна, само че зрелищна конференция, на която бяха пуснати записи от диалози, открити на флашки в жилището на обвинен, и се четоха бележки. Всичко това трябваше да покаже по какъв начин Гешев е жертва на мафията, олигарси и съветското зловредно. Не е задоволително хората, които са призвани да пазят обществото, да излязат и да кажат, че са жертви “. 

Министърът изясни, че не слуша записи. „ Не е правилно да се вадят и демонстрират записи на части. През годините сме виждали такива случаи. Резултатите не бяха позитивни и не се стигна до неоправдателни присъди “, съобщи той.

Както се зарече, основният прокурор Иван Гешев трансформира в сериал кино лентата за заговора, който цели свалянето му от поста, както и отстраняването на други магистрати и висши полицейски чиновници. 2 часа преди през днешния ден Гешев да направи първа копка на монумент, прокуратурата

Иван Демерджиев съобщи, че работи като човек, който няма да си тръгне. „ Не тъй като считам, че няма да си потегли, а тъй като това е вярната позиция. Ако мислиш, че си тръгваш на следващия ден, не можеш да направиш нищо значително. Има доста работа в Министерство на вътрешните работи. Готов съм да си потегли на следващия ден, в случай че се образува постоянен кабинет ", разгласи той.

Вътрешният министър счита, че в Министерство на вътрешните работи са се справили добре с изборите.  " Дори по-добре, в сравнение с предходните. Въпреки че провокациите, пред които бяхме изправени, бяха доста повече с връщането на хартиената бюлетина. Предупредих още, когато се гласуваше тази корекция в Изборния кодекс, че ще има повече опити да се манипулира вота. Ние обаче отговорихме уместно “, похвали се той и разгласи изборите за почтени. 

Той уточни, че всички партии купуват гласове, само че против две политически сили-ГЕРБ и Движение за права и свободи, са получени най-вече сигнали.   " Не мога да ги наредя като първа и втора ", каза още министърът и добави: " Имаше сигнали и, че една партия купува за друга ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР