Позабравеният Месут Йозил даде едно от редките си интервюта, откакто

...
Позабравеният Месут Йозил даде едно от редките си интервюта, откакто
Коментари Харесай

Йозил за Кристиано и Меси, за бъдещето и за евентуална оферта от Тотнъм

Позабравеният Месут Йозил даде едно от редките си изявленията, откогато в Арсенал стопираха да разчитат на него. Световният първенец се съгласи да дава отговор на въпроси на почитатели в Twitter. Както постоянно се случва в сходни случаи, германецът беше запитан кой е по-добър всред Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

“Меси потвърди, че е един от най-хубавите в Испания, само че пък Кристиано го е доказвал във всяка една страна, в която е играл”, отговори Йозил, който преди време беше съотборник с португалеца в Реал Мадрид.

Полузащитникът се изрече добре и за различен собствен бивш сътрудник - Серхио Рамос: Той е най-хубавият бранител на моето поколение”.

Иначе Йозил не е играл от 10 месеца насам, а и договорът му изтича през идното лято. Има възможност той да напусне Арсенал още в този момент, защото интерес към него има от страна на Фенербахче и Ди Си Юнайтед. “В Турция Фенербахче е като Реал Мадрид в Испания - разяснява той. - Израснах като почитател на този клуб. Има две страни, в които бих желал да играя, преди да прекратя кариерата си: Турция и Съединени американски щати. Ако отида в Турция, ще е единствено във Фенербахче.”

Видно е, че халфът е в спор с мениджъра и управлението на Арсенал, само че без значение от това не е податлив на трансфер в огромния противник Тотнъм, което би било признато от почитателите за голямо изменничество. “Ако би трябвало да предпочитам сред това да се откажа от футбола и да подпиша с “шпорите”, то незабавно спирам”, безапелационен беше Йозил.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР