Позабравената журналистка Ани Цолова, която преди 5 години беше прокудена

...
Позабравената журналистка Ани Цолова, която преди 5 години беше прокудена
Коментари Харесай

Ани Цолова оплю социализма

Позабравената журналистка Ани Цолова, която преди 5 години беше прокудена от утринния блок на Нова телевизия, а по-късно кариерата ѝ потегли стремително надолу, реши да подсети за себе си в обществените мрежи, забърквайки се в нов скандал. Ани срещна нападки от страна на по-възрастното потомство, откакто разгласява спомените си от социалистическите времена, които презирала. Бившата тв водеща била предизвикана да изрази позицията си, откакто в международните организации се завъртя новината, че Русия има намерение да възобнови производството на паметния си автомобил „ Москвич “, емблематичен за социалистическия строй.

„ Имахме москвич. Червен. Баща ми го докара едно лято. Била съм 7-8-годишна. Веднага ни качи в колата. Да се повозим. И на мен ми стана неприятно. Догади ми се. Изгорелите газове от москвича влизаха вътре в купето и на мен ми ставаше неприятно. Така беше от самото начало. Родителите ми правеха всичко допустимо да ми е добре, само че когато тръгвахме на дълъг път (най-дългият беше към българското море, веднъж в годината) спирахме по няколко пъти. Заради мен. Не харесвах москвича. Имах аргументи.

И през днешния ден ми става неприятно от соца. И имам аргументи.
Сетих се за нашия червен москвич, тъй като Русия ще възражда производството му. Новина от през днешния ден.
Вече съм на 47. И си мислех, че в никакъв случай няма да ми мирише на изгорелите газове на соца, по този начин както ми мирише през последните години. Особено през днешния ден “, написа Цолова.
Публикацията ѝ провокира разнородни отзиви, като мнозина застанаха против журналистката, потвърждавайки, че времената на москвичите са били доста по-спокойни, положителни и безпроблемни от сегашните за целия български народ.

През последните години Цолова се е отдръпнала от малкия екран и се занимава със своята компания за образования и семинари, в която е съдружничка с мъжа си Васил. Въпреки слуховете за бракоразвод двамата към момента са дружно и живеят с общия им наследник в първокласната си къща в „ Драгалевци “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР