Позабравената фолк певица Мира се омъжи тайно в Белгия, а

...
Позабравената фолк певица Мира се омъжи тайно в Белгия, а
Коментари Харесай

Шумна сватба: Позабравената фолк певица Мира се бракува за младок

Позабравената фолк певица Мира се омъжи скрито в Белгия, а това се случва единствено година, откакто стана майка. 

От няколко години тя пази персоналния си живот в дълбока загадка, само че наш кореспондент научи, че е вдигнала шумна женитба в Гент, където живее нейната половинка и към този момент легален брачен партньор. 

Вначалото на кариерата си Мира нашумя с дуета си с Милко Калайджиев " Хей, дребната ". Двойката събра над 300 посетители, близки и другари, с цел да отпразнуват дружно любовта си. Певицата се появи с бяла семпла рокля, хванала за ръка мъжа си, който беше гушнал сина им. Сватбата, както повелява българската традиция, бе открита с питка с мед. Майката на младоженеца отчупи парче от хляба, потопи го в меда и зареди първо булката. 

Същото деяние бе повторено и от майката на Мира, която от своя страна даде от питката първо на младоженеца. По този метод изрично стана ясно, че фамилиите на двамата утвърждават избора на децата си.Мъжът до Мира е с 11 години по-млад от нея. Джани и Мира съумяха да основат сплотено семейство, което коства работата на певицата в България. Тя прекарва по-голямата част от времето си в чужбина и е понижила фрапантно изявите си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg