Появилият се наскоро код за високоговорителя на Apple – Home

...
Появилият се наскоро код за високоговорителя на Apple – Home
Коментари Харесай

Уникално! Изтекоха непоказвани характеристики за новия iPhone 8

Появилият се неотдавна код за високоговорителя на Apple – Home Pod, в който бяха открити детайлности за някои характерности на iPhone 8, в този момент продължава да дава сведения за бъдещия флагман на марката. Според най-новите отчети, всички камери на устройството ще поддържат 4К видео, оповестява Apple Insider.

От кодовете излиза наяве, че и задните, и предните фото системи ще имат опция за записване на видео с висока разграничителна дарба със скорост от 60 фрагмента в секунда. Моделите iPhone 7 и iPhone 7 Plus също поддържат 4K видео, само че с 30 фрагмента в секунда и то само чрез задната камера.

Видеото в iPhone 8 също по този начин ще се записва в новия HEVC формат, който се чака да пристигна с iOS 11 тази есен. Този кодек от последващо потомство е с усъвършенстван логаритъм и разрешава запаметяване на клиповете в дребни размери файлове, само че по едно и също време с това поддържайки високо качество. Всичко това е голямо преимущество за въодушевените да записват видеа в 4K, защото ще могат да ги съхраняват и обработват по-лесно на другояче лимитираните откъм памет смарт телефони. HEVC също по този начин ще спомогне за организирането на файловете и натоварването на процесора.

На тазгодишната WDC конференция стана ясно, че някои конфигурации на Mac ще могат да се похвалят с поддръжка на HEVC, включително 27-инчовия iMac от 2015 година и моделите MacBook и MacBook Pro от 2016 година Сега се поражда и вярата, че идващото потомство iPhone също ще поддържа сходни функционалности, въпреки и да няма публично удостоверение на новината.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР