Появилите се информации, според които ФК Созопол е стигнал почти

...
Появилите се информации, според които ФК Созопол е стигнал почти
Коментари Харесай

Румен Димов с коментар относно слуховете за фалит на Созопол

Появилите се информации, съгласно които ФК Созопол е стигнал съвсем до банкрут, не дават отговор на истината. Това разгласи изпълнителният шеф на клуба - Румен Димов.

В медийното пространство се популяризира новината, че клубът е със солидни отговорности, а в касата на сдружението има единствено 2585 лева

"Доброжелателите ни да не се тормозят. Касата е цялостна “, съобщи Димов пред "КотаСпорт ".

"Няма нищо правилно в появилите се информации, като се изключи че господин Панайот Рейзи към този момент не е президент на клуба. Младите хора, които застанаха отпред на клуба, прочетоха с изненада тези трудове, че надали не сме във банкрут. Нека съперниците на нашия клуб са спокойни. След Общото заседание имахме диалог с ръководителя на УС – Станимир Желев, с ръководителя на ОбС-Созопол – Георги Пинелов, с кмета на града – господин Тихомир Янакиев и младите предприемачи, които вземат участие в УС на футболния клуб. Те докараха външни контрагенти, които в допълнение ще усилят бюджета на клуба. Очаква се в никакъв случай до момента, даже във Втора лига, Созопол да не е разполагал с подобен бюджет. Може би ще надвиши два пъти това, което се тиражира ", призна Димов.

"Слушаме с подигравка мненията на клубове, които се борят против нас. Нека всички бъдат спокойна. Нека бъдат сигурни, че след тези трудове, тимът на Созопол ще стане доста по-силен и резултатите ни ще бъдат още по-добри. "

"И последно, във връзка на това, че надали не ни се вършат някакви страховити проверки. Прави се одит, с цел да се избегнат остарели неточности, с цел да се работи по този начин, както прилича на клуб като Созопол “, разяснява още Румен Димов. Той добави, че, макар рисуваните апокалиптичните картини от през вчерашния ден и през днешния ден, „ небесносините “ нощес са чествали в елитно созополско заведение ", приключи Димов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР