Появили се преди няколко години като жанр, Battle Royale игрите

...
Появили се преди няколко години като жанр, Battle Royale игрите
Коментари Харесай

Dying Light: Bad Blood вече е безплатна ...за притежателите на оригиналната игра

Появили се преди няколко години като род, Battle Royale игрите са все все по-популярни. Така, с изключение на обичайните играчи, като Player Unknown’s Battleground и Fortnite, имаме Ring of Elysium и още една камара по-малки игри, като дори огромни играчи, като Bethesda и Acticision им обърнаха внимание и вкараха в известните си заглавия Call of Duty и Fallout специфични режими, с които да привлекат своите фенове.

Едно от другите известни студиа, показали Battle Royale са Techland, които преди близо две години показаха BR версия на своя известна игра – Dying Light: Bad Blood. Тези дни полското студио разгласи своя проект да разшири потребителската база на играта с анонса, че заглавието става гратис за игра. Само че с едно значимо конкретизиране: предлагането е годно само за притежатели на конзолната или PC версията на истинската Dying Light. Единственото, което е нужно да извършите е да посетите тази страница и се регистрирате или впишете, след което да получите код.



Dying Light: Bad Blood внася пресен взор към BR жанра. Както и в други сходни игри бивате пуснат на остров, цялостен с инфектирани и живи ваши противници. Но тук е запазената марка на Dying Light – паркура. А дружно с това. Биете със зомбитата, които са по петите ви на пълчища, пробвате се да ги надхитрите и преборите, да вземете кръвна проба от тях и вероятно да поемете с хеликоптер оттатък рисковата зона. Но вместо да се трудите да се борите с тях, може просто да откраднете кръвната проба на ваш противник и по този начин да си спестите старания.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР