Появила се наскоро обява на PlayStation Studios провокира много геймъри

...
Появила се наскоро обява на PlayStation Studios провокира много геймъри
Коментари Харесай

Задава ли се официален емулатор на PS3 от Sony?

Появила се неотдавна публикация на PlayStation Studios предизвика доста геймъри да се размечтаят още веднъж за работещи емулатори на PS3 и PS Vita. Откритието е направено от член на форума ResetEra с псевдоним Uzupedro. Той е разкрил оповестяването на свободна позиция от страна на Sony за софтуерен инженер, чиято роля ще е да бъде „инженер на класики“. Няколко от участниците в полемиката споделят очакванията си освен за емулация на PS3, само че и на PlayStation 2 игри, а други считат, че компанията просто би трябвало да наеме екипа зад RPCS3 – известният открит и всекидневен емулатор на PS3.

„Инженерът по софтуерна разработка ще работи с екипа на „Инструменти и технологии“ в PlayStation Studios, с цел да подкрепя работата на новосформираното звено „Класики“ за PS4 и PS5. Класическите игри работят посредством емулация на архивни PlayStation платформи. В качеството си Инженер на класики, вие ще работите в тясно съдействие с група инженери, продуценти и хора от QA екипите, с цел да се оправят с програмни неточности, да прибавят нови характерности и да създават нови емулатори“, гласи част от текста на обявата на Sony.

„Докато е очевидно, че горепосочената публикация се отнася за поднасяне на класики за PS Plus Premium, то това не стопира хората да се надяват на освен това. От друга старана звучи окуражително да забележим, че Sony желае да назначи повече хора, които да работят по PS Plus Premium класики, тъй като старта му не беше идеален“, разяснява Зармина Кхан от PlayStation Lifestyle.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР