Появиха се снимки на задържания Димитър Желязков по прякор Очите

...
Появиха се снимки на задържания Димитър Желязков по прякор Очите
Коментари Харесай

Вижте снимки от ареста на Митьо Очите в Турция

Появиха се фотоси на арестувания Димитър Желязков по прякор Очите бе арестуван в хотел в Истанбул. Те са публикувани от haberturk.com. Заедно с него бяха арестувани още седем души.
 1  2  3
Те били отседнали дружно с Очите в хотел „Рамада“ на площад „Таксим“ в Истанбул. Очите не бил регистриран като посетител на хотела. Той спял в наета от общинският консултант в Бургас Бенчо Бенчев. Там бил и някогашният народен представител Несрин Узун. В момента Митьо Очите е в турски затвор и чака дело за екстрадицията му в България.

То може да се прескочи, в случай че несебърският необут самичък пожелае да се върне. Припомняме, че седемте българи, арестувани с него при спецоперацията, бяха предадени късно нощес по административна процедура от турските управляващи на представители на Министерството на вътрешните работи на България на Граничен контролно-пропусквателен пункт „Капитан Андреево“.

Междувременно, представителят на основната прокуратура, Румян Арнаудова удостовери: „ Две от арестуваните лица в Истанбул са Бенчо Бенчев – зам.-председател на Общинския съвет в Бургас и Несрин Узун – някогашен депутат и някогашен кмет на община Руен. Димитър Желязков не е измежду 7-те лица, предадени на българското Министерство на вътрешните работи. 7-те души са изведени наложително с полицейски заповеди за наложително извеждане от територията на Турция, те не са оповестяване за издирване“, разяснява Анраудовa, съобщи „Канал 3“. Тя посочи, че във връзка с Димитър Желязков, е стартирала процедура по линия на интернационално съдействие, защото той е разгласен за търсене с Червена бюлетина на „ Интерпол “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР