Появиха се снимки на Рашков и Колев с Марин и

...
Появиха се снимки на Рашков и Колев с Марин и
Коментари Харесай

Появиха се снимки на Рашков и Колев с Марин и Стефан Димитрови, за които се твърди, че са замесени в контрабанда

Появиха се фотоси на Рашков и Колев с Марин и Стефан Димитрови, за които се твърди, че са забъркани в контрабанда, заяви.

Ето какво написа Веселина Томова:

" Понеже са чисти сълзи ненапити. Понеже единият беше вътрешен министър, в този момент е народен представител от ПП/ДБ. Понеже другият е основен секретар на Министерство на вътрешните работи, дето „ идеята “ му била закона.

Понеже Рашков не ги познавал контрабандистите Марин и Стефан Димитрови, аватари на топ контрабандиста Николай Николов – Паскал.

Понеже Живко Коцев го изкараха вода ненапита, а той години е хлебил от контрабандистите и с цел да не го арестуват. И сега го пожалват горе от властта, продължавайки да го вършат предпазен очевидец, вместо да го арестуват! 

Бойко Рашков, дето контрабандистите Марин и Стефан Димитрови му идвали единствено в канцеларията, че да му подават инфо за закононарушения, хахаха! Ето го тук – в дома на Бойко Рашков с контрабандиста на Паскал Стефан Димитров! 



Ето го и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев с контрабандиста на топ контрабандиста Паскал – Марин Димитров:



Ето ги тук и фамилно Живко Коцев и Марин Димитров:



Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев по халати дружно с контрабандиста Марин Димитров – аватар на топ контрабандиста Паскал:



Баща и наследник контрабандисти Марин Стефан Димитрови дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев:



Живко Коцев отново с контрабандиста Стефан Димитров:



А тук е паметно! Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев се фука с „ часовниче “, което коства 50 бона, подарък от контрабандистите!:



А в този момент го направете отново основен секретар на Министерство на вътрешните работи тоя вид Живко Коцев, Паскал го турнете началник на Митниците, а Бойко Рашков – началник на КПКОНПИ. Контрабандист до корупме, майно льо! "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР