Появиха се разтърсващи разкрития за последните часове от живота на

...
Появиха се разтърсващи разкрития за последните часове от живота на
Коментари Харесай

Разтърсващи разкрития за последните часове от живота на самоубилия се кмет на Якоруда

Появиха се разтърсващи разкрития за последните часове от живота на дългогодишния кмет на Якоруда Нуредин Кафелов, който постави завършек на живота си.

 

В деня на гибелта му родственици, както и чиновници на общината, са разговаряли с него. Те споделят, че от няколко дни Кафелов бил чудноват, а държанието му било много по-различно от преди.

 

От думите им излиза наяве, че градоначалникът бил очевидно обезпокоен и като че ли заради тази причина се затворил в себе си. В един миг даже изключил мобилния си телефон.

Това стана ясно от разкритията, направени по-рано през днешния ден от прокурор Костадин Чилев, отбелязва Нова тв.

 

От прокуратурата акцентират, че на този стадий няма открито наличие на различен човек в автомобила на Кафелов. Припомняме, че тялото му бе намерено точно в автомобила. По телефона му има дупки, които съгласно експерти са следи от патрони.

 

Всички открити на този стадий находки, сочат, че Нуредин Кафелов самичък е протегнал ръка на живота си. Разбира се на този стадий не е изрично отпаднала нито една от останалите версии.

Извършва се и оглед в жилището му. Оръжието, което проверяващите са намерили в автомобила му, е негова благосъстоятелност. Чилев разясни, че Кафелов е имал нужното позволение за него.

Източник: dir.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР