Появиха се последните снимки на шефа на Вагнер“ Евгений Пригожин,

...
Появиха се последните снимки на шефа на Вагнер“ Евгений Пригожин,
Коментари Харесай

Вижте последните снимки на Евгений Пригожин дни преди да загине

Появиха се последните фотоси на шефа на „ Вагнер “ Евгений Пригожин, който почина при огнена самолетна злополука край Москва предходната седмица.

Пригожин е сниман по какъв начин си прави селфита с локални поданици в Банги – столицата на Централноафриканската република – единствено една от многото африкански народи, където е ситуирана групата „ Вагнер “.

 Снимка: Twitter

Лидерът на наемниците, който този път не беше с типичните си военни одежди, а с елементарни цивилни облекла, беше заобиколен от сияещи локални поданици, които изглеждаха разчувствани да се срещнат с съветския олигарх, позираха за фотоси, ръкуваха се и прегръщаха прословутата фигура.

Малко след срещата и поздрава с жителите на Банги, Пригожин пътува за Мали, където още веднъж облече военни униформи и стисна пушка, до момента в който лирично разказваше за напъните на „ Вагнер “ да „ направи целия континент Африка по-щастлив “.

 Снимка: Twitter

„ Ние работим… температурата е над 50 градуса, тъкмо както ни харесва… „ Вагнер “ прави Русия по-велика на всички континенти, а Африка – по-свободна “, съобщи той в последното си видео.

Дни по-късно той беше погубен в самолетна злополука, считана за отмъщение от страна на Путин и Кремъл, откакто Пригожин и контингент от наемници от групата „ Вагнер “ проведоха временен протест против съветското министерство на защитата през юни.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР