Появиха се първи снимки от покрайнините на Марбея, където бе

...
Появиха се първи снимки от покрайнините на Марбея, където бе
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ и зловещи новини за българина, разстрелян с 4 куршума в Марбея

Появиха се първи фотоси от покрайнините на Марбея, където бе открито мъртвото тяло на българин. БЛИЦ напомня, че рано тази заран се разбра, че безжизненото тяло на нашенеца е било намерено в канавка на пътя от Истан до Марбея.

Разследващите почнали работа по случая още щом получили сигнала – малко след 09:45 часа. Тогава инцидентен минувач е подал сигнал на телефон 112.

Испанските управляващи открили, че тялото е на българин, който „ няма връзка с Испания “.

Според проверяващите той е към 40-50 годишен. Самоличността му още не е изяснена и по тази причина управляващите са се обърнали за помощ към Интерпол с вярата да открият кой е той, а в следствие и да схванат какви може да са претекстовете за убийството му.

БЛИЦ напомня, че към този момент стана ясно, че българинът е бил погубен с най-малко 4 патрона – един път в ръката и три пъти в корема .

Аутопсията му, която почнала през вчерашния ден, обаче открила, че огнестрелните рани може и да са повече, защото имало „ входно-изходни рани, през които може да е минал повече от един патрон “.

Патоанатомите прекратили аутопсията и поискали рентгенови фотоси на тялото, с цел да видят дали в него няма заседнали патрони.

Очаква се аутопсията на българина да продължи през днешния ден.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР