Появиха се първи снимки на трима от загиналите в адската

...
Появиха се първи снимки на трима от загиналите в адската
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на семейството, загинало при кървавата касапница край Борован, отнела живота на петима души!

Появиха се първи фотоси на трима от починалите в адската злополука сред врачанските села Борован и Девене.

Жертвите в колата ковчег „ Пежо” са семейство от Девене – 49-годишният Планимир Иванов, 47-годишната му брачна половинка Ирена и осиновената им щерка Тоника на 18 години.




С тях бил и приятелят на момичето Павлин Георгиев от Етрополе, който също е умрял. В колата пътувало и кученцето на фамилията пекинез, което е оживяло при жестокия удар.


Бащата е прочут в селото като Пантич. Мъжът е работел като водач в хлебарската компания „ Диган “ и постоянно е карал към Враца жито, трици и брашно. Жена му е работела в магазин във Враца.






Девойката пък е била възпитаничка на спортно учебно заведение „ Ген. Владимир Стойчев” в София, само че скоро се върнала в града и учи в СУ " Васил Кънчов ".

Социалната мрежа Facebook почерня от жалейки на нейни другари, които скърбят за загубата й.

Припомняме, че към 11.40 часа през днешния ден фамилията пътувало към Борован за празника, когато изведнъж водачът Планимир изгубил надзор над ръководството , най-вероятно поради спукана гума . Возилото се преобърнало странично на пътя и било размазано от идващия от Борован лек автомобил „ Фолксваген Поло”.

При жестокия конфликт з агина и млада жена от Козлодуй, която пътувала в немското возило . Към момента няма информация за самоличността й. Нейният сателит е потърпевш, само че е нормализиран от лекарите във врачанската болница и животът му е вън от заплаха.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР