Появиха се първи снимки на жилището на улица Димо Хаджидимов

...
Появиха се първи снимки на жилището на улица Димо Хаджидимов
Коментари Харесай

Версия: Подивялата от ревност пловдивчанка ликвидирала мъжа си, а после си теглила ножа! Първи СНИМКИ и ВИДЕО

Появиха се първи фотоси на жилището на улица Димо Хаджидимов № 8 в бл 11, където през днешния ден, както БЛИЦ заяви, бяха открити окървавените трупове на младо семейство.

Съсед от кооперацията на починалите смрази всички с нова версия за случилото се в блока на ужасите: " Жената е умъртвила мъжа от ревнивост с нож и по-късно се е самоубила. "

Стана ясно, че детето, което е плакало цяла нощ и съвсем през целия ден над телата на убитите си родители е едвам на 7-8 месеца.

Снимка: trafficnews.bg
Първоначалната неофициална версия за случая е ликвидиране и последвало самоубийство поради ревнивост. Смяташе се, че мъжът е наръгал жена си, а след това е решил да постави край и на своя живот, оставяйки дребното дете сираче.
На мястото на престъплението и сега са няколко автомобила на полицията, коли за спешна помощ и микробус на престъпна полиция.

Снимка: trafficnews.bg
Министерство на вътрешните работи публично удостовери пред БЛИЦ, че има открити два натрупа на мъж и на жена в пловдивския квартал " Кючук Париж ". Органите на реда отхвърлиха да уточнят дали става въпрос в действителност за ликвидиране и последвало самоубийство и с какво е осъществено закононарушението. Униформените дадоха обещание информация по случая да бъде оповестена в утрешния ден.

Видео от мястото, където са открити телата на фамилията, може да видите ТУК!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР