Появиха се нови кадри от катастрофата на самолета Су-34 в

...
Появиха се нови кадри от катастрофата на самолета Су-34 в
Коментари Харесай

Генерал-майор от авиацията Александър Руцкой: Пилотите на падналия Су-34 нямат вина

Появиха се нови фрагменти от злополуката на самолета Су-34 в Ейск от DVR камера. Видеото е оповестено от канала Mash Telegram.

На появилите се фрагменти се вижда падащ аероплан на десетки метри от земята. Освен това в небето се виждат две дребни светкавични детонации. Пилотите съумяват да катапултират в последните секунди.



Преди ден генерал-майор от авиацията Александър Руцкой изключи виновността на водачите на Су-34, който се разруши край жилищен блок в Ейск. Според него те са работили вярно и до последно са се опитвали да отдалечат самолета от жилищните квартали. Руцкой позволи, че остарялото съоръжение може би е довело до нещастието в Ейск.

По последни данни вследствие на бедствието в Ейск са починали 13 души, а други 25 са ранени. Следственият комитет на Русия е почнал следствие на злополуката на самолета съ завеждане на наказателно дело за нарушение на разпоредбите за полети.

Припомняме, че аероплан Су-34 се разруши в жилищен регион на град Ейск, Краснодарски край. Според Министерството на защитата повода за злополуката е запалване на един от моторите по време на политане, написа Лента.ру.

Източник: ФАКТИ




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР