Появиха се кадри, показващи вътрешността на най-лошото преживяване на Уили

...
Появиха се кадри, показващи вътрешността на най-лошото преживяване на Уили
Коментари Харесай

Вътре в най-лошото „преживяване с Уили Уонка“ в Обединеното кралство, докато интернет избухва заради събитието

Появиха се фрагменти, показващи вътрешността на „ най-лошото прекарване на Уили Уонка “ в Обединеното кралство, което накара „ излъганите “ родители да кипят.

Няколко фамилии се записаха да се движат през по този начин нареченото „ прекарване “ в Глазгоу, което беше толкоз грубо, че трябваше да бъде извикана полиция, с цел да разпръсне гневните тълпи от гости. След като им беше дадено „ странствуване, изпълнено с чудни творения и очарователни изненади “, гостите бяха повече от разочаровани да намерят неясно украса в замърсен и съвсем празен склад.

В клипа майка обръща камерата в близост, с цел да покаже шепа реквизити, в това число блокче шоколад Wonka, синя лула, бонбони и уединен Oompa Loompa зад изскачаща маса. Нейният наследник, други деца и техните родители могат да бъдат видени да се оглеждат комплицирани, когато осъзнават, че преди малко са пръснали £35 за привилегията.

Може да се чуе майката да споделя: „ Не се майтапя, платих £40 на билет за това. “ Тя насочва камерата към стените, където...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР