Появиха се информации, че управляващите извършват бойкот на КСНС. У

...
Появиха се информации, че управляващите извършват бойкот на КСНС. У
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Най-голям интерес от политическата криза има ДПС, защото цената им се вдига

Появиха се информации, че ръководещите правят протест на КСНС. У мен по-скоро остава чувството, че президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила не може да удържи водещите политически фигури в една стая. Тази обстановка е рискова за президентската институция. Президентът влиза в една роля, в която води борба и не е надпартиен. Рискът е, че Румен Радев се трансформира в крило, а не в обединител. Това се употребява оптимално добре от премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия политологът Димитър Ганев. Заедно с него посетител беше и Андрей Райчев. "Аз виждам нещата по малко по-различен метод. Президентът бе нервиран от обстоятелството, че договорката за "Гриппен "-ите му бе отнета. Точно тогава той изръмжа за борбата. Румен Радев е единственият победител против ГЕРБ. Идеята, че те ще му кажат какво да прави е смехотворна. Днес Бойко Борисов направи проява със закъснението за КСНС. Най-голям интерес от рецесията имат Движение за права и свободи, тъй като цената им ще се вдигне ", разкри Райчев.

"Натискът, който оказва Румен Радев на ГЕРБ, се оказва по-скоро консолидиращ за ръководещата коалиция. Днес на КСНС отсъстваха Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила, Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила, Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила. Патриотите бяха пратили втората цигулка Явор Нотев ", добави Ганев. "На Бойко Борисов неповторимо му излизат външнополитическите карти. За пръв път в новата ни история се събраха всички водачи на Балканските страни и България е център на балканската политика. Ние сме положителния пример сега. България в действителност може да изкяри доста от това свое състояние. В същото време на вътрешната сцена му се случиха три неприятни истории - заканите и ултиматума от Валери Симеонов, Антон Тодоров и оставката на Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила ", разгласи от своя страна Райчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР