Появиха се горещи подробности за бесния екшън, разиграл се в

...
Появиха се горещи подробности за бесния екшън, разиграл се в
Коментари Харесай

Извънредни разкрития за мъжа, бил и душил лекари в софийската Окръжна болница ВИДЕО

Появиха се горещи детайлности за гневния екшън, разиграл се в столичната Окръжна болница. БЛИЦ напомня, че лекари в болница „ Св. Анна “ в София станаха обект на брутална експанзия.

Около 4 ч. в нощта против петък в Клиниката по хирургия е извикан за консултация доктор от КАИЛ на болничното заведение. Консултацията се е налагала поради лекуването на тежко болен пациент.

В това време различен пациент, признат за планова интервенция, почнал да вилнее в коридора на Първо поделение на Клиниката по хирургия. Той удрял, блъскал, душил и обиждал лекари и сестри, оплакаха се от лечебното заведение. Размахвал и белезници и заплашвал с арест. Предварително е поставил на камерите гумени ръкавици, с цел да попречи на видеозаснемането.



Счупил и врата на клиниката. Удрял е главата на едната от лекарките в стената.

По-сериозно са потърпевши две лекарки и една здравна сестра. Има и доста други изплашени медицински сестри. Подадено е недоволство и тече следствие.

„ Освен брутална вербална експанзия, той е посягал, удрял и е душил две от лекарките. Съвсем целеустремено е поставил гумени ръкавици върху камерите, за да попречи на видеозаснемането на действието, което прави. Жената е приета в болница в реанимация. Тя е удряна в главата, блъскана е в стената. Със подозрения за комоцио е. Неврохирурзите занапред ще кажат какво е положението й”, сподели Антон Луков - ПР на болница „ Света Анна ".

По непотвърдена информация мъжът, който е на 50 години е някогашен служител на реда.

След случая той е съумял да избяга от болничното заведение и сега е разгласен за общодържавно търсене.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: Нова телевизия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР