Появи се видео с реакцията на руските министър след думите

...
Появи се видео с реакцията на руските министър след думите
Коментари Харесай

ВИДЕО показва как реагират руските министри на новината, че кабинетът подава оставка

Появи се видео с реакцията на съветските министър след думите на премиера Дмитрий Медведев, че кабинетът подава оставка. От фрагментите се вижда, че политиците не са изключително сюрпризирани от новината и одобряват думите на шефа си извънредно умерено.

Голяма част от тях даже не трансформират изражението на лицето си.

Припомняме, че пред Федералното заседание през днешния ден президентът на Русия Владимир Путин огласи желанията си за промени в Конституцията. Част от тях засягат висшите назначения и преразпределяне на функционалностите. В частност, президентът предложи депутатите от Държавната дума да редят кабинета.

След изявлението си пред Федералното заседание, на среща с Путин министър председателят Дмитрий Медведев заяви, че цялото държавно управление подава оставка. Президентът на собствен ред благодари на целия кабинет за работата му и даде обещание да се срещне с всеки един министър.

Той помоли Медведев и министрите му да продължат да извършват отговорностите си до образуване на ново държавно управление.

Правителството в оставка бе образувано през май 2018 година За последните 20 години това е кабинетът, управлявал най-кратко време.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР