Появи се видео от шокиращия инцидент в Ловеч, . Жена

...
Появи се видео от шокиращия инцидент в Ловеч, . Жена
Коментари Харесай

Смразяващо кръвта ВИДЕО от мига, в който прострелват жена на новогодишното хоро в Ловеч

Появи се видео от шокиращия случай в Ловеч,. Жена беше простреляна, до момента в който играе хоро при посрещането на Новата година. Тежкият случай е сниман инцидентно с мобилен телефон, осведоми Нова тв.

Инцидентът се е случил в един от крайните квартали на града. В първите минути от новата година съседи се събират, с цел да си я честитят. Те се хващат на хоро, когато внезапно една от дамите се свлича на земята. Първоначално хората считат, че на 42-годишната Теодора й е прилошало. В следствие в Спешна помощ виждат продупченото й яке, както и следите от кръв.

„ Гледахме ги по какъв начин се веселят и виждам по какъв начин политна и се свлече. То стана за секунди. В първият миг си помислих да не е инсулт. След това видяхме, че тече кръв отляво”, описа Неврие Сабриева - съседка на потърпевшата.

„ Аз бях вътре в гаража и беше поставено за почерпка. Изведнъж ми споделиха: жена Ви падна. И се затичах и видях, че паднала. То в клипчето се чува, че някой откъм гърба гърми. Може да е гръмнал някой на посоки”, счита Мирослав Тодоров – брачен партньор на простреляната.

Куршумът е 22 мм, към момента не е изваден от тялото на дамата, която обаче е без заплаха за живота. Предполага се, че изстрелът е създаден инцидентно в разгара на празненството. От полицията и прокуратурата отхвърлиха коментар.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР