Появи се видео как снежна топка уцелва в главата премиера

...
Появи се видео как снежна топка уцелва в главата премиера
Коментари Харесай

Появи се видео как снежна топка удря в главата премиера на България

Появи се видео по какъв начин снежна топка уцелва в главата премиера на България, като по този метод бе сложена точка на тържественото слово на Кирил Петков на Шипка. Той беше мощно освиркван, до момента в който призоваваше за единение.

" Време е България да каже: " България е единна! ", сподели министър председателят Кирил Петков в словото си във връзка 3 март на връх Шипка. Стига сме се делили на разнообразни групи! Всички сме българи и всички почитаме Националния празник на България.

Всеки, който желае да прави разделяне през днешния ден, не работи в ползите на нашата страна, сподели Петков. Време е да кажем, че България е над всичко, прикани министър председателят. През 1878 година на 3 март евентуално също е било толкоз студено, колкото през днешния ден. Еуфорията в сърцата на българите също е била толкоз мощна.

Защо са се били нашите предшественици? Защо са дали живота си опълченците на Шипка? Защо са дали живота си съветски, украински, финландски воини – с цел да бъдем свободни, да бъдем самостоятелни, да имаме България – единена ", сподели в словото си министър председателят.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР