Появи се снимка на автомобила, в който на Великден на

...
Появи се снимка на автомобила, в който на Великден на
Коментари Харесай

Появи се снимка на смляната от Иво Лудия навръх Великден кола-ковчег! Близките на жертвите на протест пред съда в Пловдив

Появи се фотография на автомобила, в който на Великден на Околовръстното шосе на Пловдив почина някогашният служител на реда Николай Иванов.

" Това остана от един добър човек, другар и татко. Уважаеми дами и господа апелативни съдии, знаем, че над вас е единствено Господ Бог, само че не забравяйте, че и той си прави работата.

Или се уповавате на това, че един палач оживя единствен след провокираното от него тройно ликвидиране и щом по този начин е решил всевишният, значи можем да оставим същия да отлети в някоя топла страна надалеч от правораздаването ", написаха от фейсбук групата " Справедливи санкции за убийците на пътя ".

Припомняме, че пред Съдебната палата в Пловдив през днешния ден се организира митинг поради решението на съда, с което под гаранция от 20 000 лв. през вчерашния ден бе пуснат Иво Даскалов ( Иво Лудия ). Той аргументи злополука точно на Великден на Околовръстното, при която починаха трима души. Единият от тях е някогашният служител на реда Николай Иванов. 

Истинска драма се разигра пред постройката на съда. Майката на една от другите жертви е минала 3000 километра от Германия след черната новина за гибелта на сина й. 

" Моя наследник 20 000 лв. ли струваше?! За последно са били в къщата на сина на началника на полицията, яли пили и след това с 200 км тръгнали.

Да се махне проверяващият служител на реда Михаил Михов, дори обувките не беше прибрал, взех ги след 5 дни. Искам Народното събрание ей тия всичките да ги обеси, освен да ги освободи.

В 20 ч. потегля със брачната половинка си и 12-годишната си дъщеричка и отиват в Бойково във вилата на Лудия. Яли, пили, дядото взима ключа и кара колата ".

Жената съобщи, че ще остане пред Съдебната палата до момента в който не излезе съдийката, пуснала под гаранция Лудия. " Да излезе, да й навра където желае, тия 20 000... ".

Съдебното решение за смяна на мярката за неотклонение на Иво Даскалов ( Иво Лудия ), преди да излязат всички експертизи, може да се трансформира в казус, който след това юристите да използваме да променяме ограниченията. Това разяснява юристът Атанас Бояджиев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Според него истината по случая е забулена, има затъмнение и не се знаят всички условия. Той сподели още:

" В неразбиране съм за какво се постъпва по този метод. Трябвало е да остане по-тежката мярка. Трагедията е огромна. Не мога да кажа, че има чадър, само че има условия, които будят подозрения. Надявам се мярката да бъде изменена. ".

Опасенията на фамилията са, че тази гаранция от 20 000 лв. няма да попречи на лицето да се укрие. " Процесът ще се проточи, може би към година ще продължи. Какво подсигурява, че лицето ще остане? " - попитаха околните.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР