Появи се скандална снимка с Никола Николов, по прякор Паскал,

...
Появи се скандална снимка с Никола Николов, по прякор Паскал,
Коментари Харесай

Скандалът се разгаря! Изтече снимка на издирвания Паскал, оказа се служител на МВР

Появи се скандална фотография с Никола Николов, по прякор Паскал, който е разгласен за общодържавно търсене. Николов е издирван като обвинен в присъединяване в проведена незаконна група обвързвана с Агенция „ Митници “.
Кадърът е изпратен до Блиц, а източник е поискал анонимност, тъй като се опасява за живота си. На фотографията се виждат членски карти на „ Асоциация на чиновници от Министерство на вътрешните работи работили и работещи против проведената престъпност “.
Едната карта е на името на Николов, а другата на името на Георги Радев. И двете са издадени през март 2021 година
„ Искам да бъда неизвестен опасявам се за живота си, Николов и Радев насочат съществени закани. “, изясни източникът, само че посочи, че и двамата са парадирали със своите значки и статута си в структурите на Министерство на вътрешните работи.
Името на Николов изплува след акция на ДАНС в Агенция „ Митници “, при която бе арестувана шефката Петя Банкова и още двама чиновници на Агенция „ Митници “ – Марин и Стефан Димитрови.
В събота бе гледана мярката на арестуваните, само че по време на съвещанието стана ясно, че Петя Банкова и Стефан Димитров са снимани дружно от охранителна камера на петзвезден хотел край Правец, както и че са се срещали с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.
Според прокуратурата незаконната група е работила от януари 2023 година до 3 април 2024 година и била „ основана с користна цел и за да прави контрабанда, изпиране на пари и корупционни закононарушения “. Според обвиняването в нея вземат присъединяване и длъжностни лица, заемащи обществена служба.
По време на акцията на ДАНС и Комисията за противопоставяне на корупцията Никола Николов – Паскал не е бил открит на адресите му. Той е апетитен за огромен контрабандист, за който няма информация до момента да е бил задържан, упрекван или осъждан. Роден в Димитровград, за него е известно, че от години живее в прилежаща Гърция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР