Появи се първи заподозрян за свалянето на самолета на Евгений

...
Появи се първи заподозрян за свалянето на самолета на Евгений
Коментари Харесай

Руски медии: Има заподозрян за убийството на Пригожин и Уткин - личният им пилот

Появи се първи обвинен за свалянето на самолета на Евгений Пригожин. Лидерът на „ Вагнер “ и още 9 души през вчерашния ден починаха при самолетна злополука северно от столицата Москва,.

Следствието преглежда версията, съгласно която взривно устройство е било сложено в отделението на колесника. Това оповестява Телеграм каналът Shot, базирайки се на собствен източник, съобщи Факти.

По предварителни данни по време на полета е избухнала детонация наоколо до колесника. Заради детонацията крилото е било откъснато, а секунди по-късно самолетът се е насочил към земята спираловидно. Пасажерите не са имали никакъв късмет да оцелеят.

Друг Телеграм канал - ВЧК ОГПУ, оповестява, че се е появил първият обвинен по случая със самолетната злополука. Това е персоналният водач на Пригожин и създател на компанията, притежател на разрушилия се аероплан, „ МНТ Аэро “ - Артьом Степанов. Степанов е отпътувал за Камчатка преди самолетът да се разбие.

Според негови близки няма контакт с него. Степанов е имал достъп до самолета в дните преди да излети по злощастния маршрут.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР