Появи се нова схема да бъде взета безплатно емблемата на

...
Появи се нова схема да бъде взета безплатно емблемата на
Коментари Харесай

Нови две схеми за емблемата на ЦСКА, държава и кредитори могат да “изгорят” с 8 млн.

Появи се нова скица да бъде взета гратис емблемата на ЦСКА. Това стана ясно от трите декларирани за регистрация в патентното ведомство комбинирани търговски марки “ЦСКА” от производителя на бира “Леденика България 1964” с адрес София, 1756, ул. " Лъчезар Станчев " 3, ет. 14, където са офисите на благодетелите на ЦСКА-София.

Заявката е направена на 2 май 2018 година, а в този момент тече период за обжалване.



Това обаче не е единствената драма около този проблем. Sportal.bg научи, че почитател на ЦСКА-София с букви Д.П. е пуснал молба до Патентното ведомство, с която желае изтриване на емблемата на ЦСКА. Мотивът му е, че банкрутиралият ПФК ЦСКА не я е употребявал в продължение на 5 години. Това към този момент е оборено от синдик Дора Милева, защото тя е потвърдила, че ЦСКА завоюва Купата на България през 2016 година точно с въпросната емблема на гърдите си, а по това време клубът е разпространявал и сувенири с нея.

Ако обаче молбата на Д.П. бъде удоволетворена, това значи, че въпросът с 8-те млн. лева за емблемата и активите на ЦСКА завършва и страната отново ще бъде ощетена с голяма сума.

Юристи обявиха пред нашата медия, че задачата е обикновена - някой се пробва или да вземе емблемата без пари, или да я извади от играта, тъй като тя се явява най-силното оръжение за последователност. Така нещата ще опрат до следното: ЦСКА-София не може да придобие емблемата, само че същото важи и за ЦСКА 1948. Вие, почитателите, избирайте кой клуб да подкрепите.

Sportal.bg напомня, че има и трета скица да бъде осуетено заплащането на 8-те милиона за армейските активи. Тя се прокарва посредством варненските съдилища, където една компания оспорва разпределението на парите. През февруари тази година въпросната компания изненадващо завоюва делото на първа инстанция във Варненския областен съд, само че решението се апелира. С това дело директно и индиректно са ангажирани любопитни имена на кандидат-депутати от северозападния район и съдии с огромна власт, които до този миг не се загатват в общественото пространство.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР