Появи се нов смартфон в Китай на марката Gionee. Точно

...
Появи се нов смартфон в Китай на марката Gionee. Точно
Коментари Харесай

Gionee F3 Pro е клонинг на iPhone с дисплей като на Mi 11 Ultra

Появи се нов смарт телефон в Китай на марката Gionee. Точно като предходни смарт телефони от компанията, този също е клонинг на известни устройства.

Официалното име на телефонът е Gionee F3 Pro. Той включва дизайнерски детайли от серията iPhone Pro, както и на Xiaomi Mi 11 Ultra. Именно по тази причина ни припомня ужасно доста навръх тях.

Gionee F3 Pro има плосък екран. Модулът с камерите прилича серията Pro на новите модели iPhone. Ночът обаче е много по-малък. Освен това, тъкмо като Xiaomi Mi 11 Ultra от 2021 година, той има второстепенен екран от дясната страна на камерите. На този екран се изобразява освен часът, само че и вести за известия и позвънявания.

F3 разполага с 6,5-инчов екран. Големият екран е съпроводен с двойни стерео високоговорители. Компанията твърди, че устройството е предопределено за по-възрастни хора. Телефонът е оборудван с Unisoc T610, комбиниран с 8GB  RAM и 128GB памет за предпазване.

Смартфонът има необикновената 21MP задна камера и 5MP предна камера. Той има 3900mAh батерия, която поддържа 10W зареждане.

Gionee F3 Pro е на цена от 1399 юана (около 205 щатски долара) и към този момент е в продажба в Китай. Предлага се в следните цветови разновидности: златно, синьо и черно.  

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР