Появи се кошмарно видео от бурята, ударила вчера Северозападна България.

...
Появи се кошмарно видео от бурята, ударила вчера Северозападна България.
Коментари Харесай

Кошмарно ВИДЕО от бурята, ударила Северозападна България! За минути денят стана нощ

Появи се кошмарно видео от бурята, блъснала през вчерашния ден Северозападна България. То е снимано от Цветелина Петкова в Чипровци и е оповестено във фейсбук. За минути клипът е харесан и коментиран неведнъж. От мненията излиза наяве, че за мунути небето е притъмняло и денят се е трансформирал в нощ.

" Бурята в Северозападна България, за която стана дума доскоро, от първо лице. Определено е по този начин мощна, както наподобява на спътник и радар. Мястото е в региона на връх " Три чуки ", над град Чипровци. Видео: Tsvetelina Petkova.

П.П. Моля за опрощение за неприятното качество на звука, само че фрагментите си заслужаваха ", написа в известие към видеото.



Видеото може да видите ТУК.

Тази заран пък столичани осъмнаха с нова порция дъжд и град. За минути небето се отвори и заваляха зърна с размера на грах.

Прогнозата на синоптиците за през днешния ден е за неприятно време. Обявен жълт код за дъжд и гръмотевични стихии в пет области на страната. Кодът е в действие за Видин, Монтана, Враца, София област и София град. Това сочи прогнозата на дежурния синоптик на Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките Красимир Стоев.

В западната половина от страната ще се задържи със забележителна облачност и превалявания, а на изток ще има повече слънце. Там в следобедните часове ще се развива купеста облачност и на обособени места също е допустимо да превали и прегърми. В цялата страна вятърът към този момент ще е от запад-северозапад. Температурите ще се намалят и оптималните ще са от 21-23° в западните региони до към 32°-34° – в източните.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР