Появи се информация, че Lenovo се готви да пусне три

...
Появи се информация, че Lenovo се готви да пусне три
Коментари Харесай

Lenovo ще пусне три таблета с 12,7-инчов LCD-дисплей и честота 144 Hz

Появи се информация, че Lenovo се готви да пусне три нови таблета с 12,7-инчови LCD-екрани и поддръжка на висока периодичност на освежаване от 144Hz. Според осведомителния теч от страна на Digital Chat Station, таблетите се чака да предложат завладяващо образно преживяване, с помощта на огромния си екран и опциите за гладко приплъзване.

Изтеклите данни разкриват, че два от таблетите ще се зареждат от процесорите MediaTek Kompanio 900T и Snapdragon 870, осигуряващи висока продуктивност за необятен набор от приложения. Lenovo ще оборудва тези таблети още с мощна батерия от 10 200 mAh, която ще дава дълготрайна приложимост без постоянно презареждане.

Един от дълго чаканите модели е Lenovo Xiaoxin Pad Pro 12.7, който е правоприемник на Xiaoxin Pad Pro 2022. Този флагмански Android-таблет може да се похвали с отличен живот на батерията, което разрешава на потребителите да възпроизвеждат 1000 песни и да се любуват на до 47 дни режим на подготвеност. Спецификациите на таблета включват резолюция 2944×1840p на огромния 12,7-инчов екран, който дава ясни изображения и ярки цветове. Таблетът поддържа 144Hz периодичност на освежаване, което подсигурява гладко и безпрепятствено приплъзване без никакво вибриране.

Наскоро Lenovo започва акцията за набиране на тестери Pioneer Experience Officer, канейки потребителите да подават поръчки за ранен достъп до Xiaoxin Pad Pro 12.7. Чрез ангажиране на тези консуматори, Lenovo има за цел да събере скъпа противоположна връзка и да усъвършенства потребителското преживяване, преди формалното стартиране на таблета. Този ход демонстрира, че анонса на таблета следва, макар че формалната дата за неговия дебют към момента не е оповестена.

Xiaomi също се приготвя да пусне своя таблет Xiaomi Pad 6 в Индия на 13 юни 2023 година Устройството е оборудвано с 11-инчов LCD-дисплей и е с периодичност 144 Hz, както и процесор Qualcomm Snapdragon 870 SoC.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР