Появи се информация, че български лекари са открили хапче, което

...
Появи се информация, че български лекари са открили хапче, което
Коментари Харесай

Проф. Иво Петров с важни подробности за българското хапче чудо срещу К-19

Появи се информация, че български лекари са разкрили хапче, което оказва помощ в битката с ковид. Според кардиолога проф. Иво Петров тя обаче не е правилна.

„ Наблюдавам, че на всеки 20 дни се появява хапче-чудо и към този момент има голям набор. Това е по този начин, тъй като залогът е огромен и на доста им се желае да го основат.

В тези месеци стана ясно, че химико-фармацевтичната промишленост не е напреднала доста от позиция на лекуване на вирусните заболявания”, изясни той в ефира на „ Здравей, България”.

Група лекари, измежду които и проф. Петров, основават добавка, която в началото считали да употребяват единствено за персонална приложимост. За задачата създали изследване.

„ Не става въпрос за съответно лекарство за съответен извършител, а за композиция от 19 съставки, които покачват неспецифичния имунитет и понижават възпалението.

Именно бурното инфектиране при COVID-19 е един от факторите, който води до неподходящи резултати. Балансираната реакция на нашия организъм е това, което може да ни помогне”, счита кардиологът.

Според изследване един от механизмите за влияние на дейните кислородни типове води до това, че вирусът е по-малко вирулентен и по този метод играе роля на жива ваксина. При подобен случай вирусът влиза в организма, циркулира, само че не провокира тежки нарушавания, което разрешава на организма да сътвори характерен имунитет.

„ Добавката е налична за хората, има 19 съставния елемент, в това число дестилат от джинджифил, хининово дърво, сладостен корен, селен, цинк и витамини. Комбинация от нещата, за които се споделя, че имат удобен резултат против вируса”, изясни проф. Петров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР