Появата във вторник на предаването на Quick Lane Bowl между

...
Появата във вторник на предаването на Quick Lane Bowl между
Коментари Харесай

Годеницата на куотърбека на Минесота Коул Крамър нарича Тейлър Суифт паралелно „достъпна“ след вирусен момент от играта на купа

Появата във вторник на предаването на Quick Lane Bowl сред Bowling Green Falcons и Minnesota Golden Gophers не беше нещо, на което годеницата Куотърбекът на Минесота Коул Крамър „ предстоящ “.

Размишлявайки върху настоящия си вирусен миг в скорошно изявление с People, Кейти Милър – която се трансформира в тематика за говорене в обществените медии, откакто камерите я снимаха в тълпата на Ford Field – описа за поддръжката на Крамър, което притегли някои Тейлър Суифт съпоставения онлайн.

„ Да бъда показан толкоз доста, колкото бях на играта, не беше нещо, което в миналото съм очаквал, само че в края на деня просто бях разчувствуван да бъда там, подкрепяйки Коул и останалата част от тима в тяхната победа, “ Милър сподели за успеха на Минесота с 30-24.

Милър, записана здравна сестра, която разгласи годежа си с Крамър през май 2022 година, беше оприличена на Суифт от феновете на Quick Lane Bowl, защото изявите на носителката на Грами в деня на играта, с цел да приветства нейния другар, та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР