Появата на резултатите от специалната операция може да се окаже

...
Появата на резултатите от специалната операция може да се окаже
Коментари Харесай

Путин: Спецоперацията може да стане продължителен процес

Появата на резултатите от специфичната интервенция може да се окаже нескончаем развой, съобщи през днешния ден президентът на Русия Владимир Путин на среща с членовете на Съвета по правата на индивида.

Той назова появяването на нови райони в Русия и превръщането на Азовско море във вътрешно море " значим резултат от специфичната военна интервенция ".

Путин съобщи също, че може да бъде основан общ орган или държавна комисия, която да записва закононарушенията на Киев. Не е мъчно да се разпознават тези, които стрелят по жилищните региони на Донецк, сподели Путин.

От 300 хиляди мобилизирани 150 хиляди са в зоната на бойните дейности. От тези 150 000 души половината, 77 000, са директно на фронтовата линия. " Останалите са на втора и трета линия, извършват главно ролята на териториална защита или минават в допълнение образование ", сподели Путин.

Останалите 150 000 мобилизирани въобще не са в групата, те към момента са на полигони в Русия. " Това е по този начин нареченият военен запас, половината от всички мобилизирани ", сподели Путин. " Да се приказва за спомагателни мобилизационни ограничения просто няма смисъл. Не е належащо страната и Министерството на защитата да вършат това през днешния ден ", сподели съветският президент.

Твърденията, че в Русия има някакви " лагери " за дезертьори, са нелепости и неистини, сподели още Путин.

Освен това той разяснява това, че доста хора, които са емигрирали от Русия: " Може би някой счита, че това не е неговата страна ".

Русия ще продължи поредно да се бори за своите национални ползи - първо с мирни средства, а в случай че това не успее - с всички налични. " Не става дума за това, че считат жителите на Донецк за хора второкласен, а за това, че те считат Русия за страна второкласен, която няма право да съществува ", сподели Путин.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР