Появата на PlayStation Productions, подразделение на Sony, отговарящо за пренасянето

...
Появата на PlayStation Productions, подразделение на Sony, отговарящо за пренасянето
Коментари Харесай

Айзък се надява филмът по Metal Gear Solid да се реализира

Появата на PlayStation Productions, поделение на Sony, отговарящо за преместването на огромен екран на най-хубавите игри за конзолата през годините, започва стремително. Новото студио стои в основата на триумфа на кино лентата по Uncharted, на идните серии по The Last of Us,на бъдещи планове от света на Days Gone, Ghost of Tsushima, God of War. Един от тези планове за бъдещето на Sony е и филм по Metal Gear Solid.

Реализацията на филмовата акомодация по играта към момента е в несигурни води само че през предходната година Deadline писаха, че има с изключение на режисьор – Джордан Войгт- Робъртс (Kong: Skull Island), към този момент и артист за основната роля – Оскар Айзък, прочут ни, като Поу Дамерън от Star Wars VIII – The Last Jedi и от Ex Machina. В изявление за ComicBook Айзък показва вярата си, че кино лентата Metal Gear Solid ще има.

„ Искаме да се случи. Развълнуван съм. Какъв е сюжета? Каква е историята? Подхода? Надявам се, че ще се осъществя, тъй като има толкоз голям капацитет за това. Невероятна игра. Любимата ми “, споделя Айзък.

Metal Gear поредицата води началото си от 1987, когато японският талант Хидео Коджима основава първата игра от сериите за платформата на MSX2. Бъдещият триумф на игрите от серията бива подпечатан през 1998 с излизането на Metal Gear Solid. Последната към този момент игра от сериите – Metal Gear Solid 5 излезе през 2015, а скоро по-късно пристигна и раздялата сред Konami и Коджима, които оставиха бъдещето на поредицата, както и обявен от самия Коджима Silent Hill план, с незнайна орис.

През идващите години се показваха клюки, че японското студио готви нова игра от сериите, само че това не откри удостоверение за това. Konami оповестиха преди година, че имат намерение да възстановят някои от емблематичните си заглавия и мнозина заговориха за нови игри от света на Silent Hil, Metal Gear и Bayonetta. Ако не друго, то най-малко неотдавна, че Silent Hill ще бъде възродена като поредност. Ако бъде осъществен филм по Metal Gear, то би било разумно да забележим и нова игра от сериите, само че всичко е в областта на догатките към този момент.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР