Появата на миналогодишния Dead Space Remake беше логично да беше

...
Появата на миналогодишния Dead Space Remake беше логично да беше
Коментари Харесай

EA отрича да са отменяли Dead Space 2 Remake

Появата на миналогодишния Dead Space Remake беше разумно да беше последвана от анонс на модифицирана версия на Dead Space 2. Но за подобен към момента не сме чули. По думите на прочут гейм инсайдър подобен план е имало, само че сега е комплициран на пауза, предава PC Gamer.

Според Джеф Гръб от GiantBomb, EA в реалност възнамерявали да основат Dead Space 2 Remake, само че планът към този момент е анулиран, поради недобрите продажби на Dead Space Remake.

„ Те са работили по Dead Space 2, само че към този момент не го вършат “, написа Гръб. Според мои източници, той е комплициран на пауза поради неприятните продажби на първата игра “. Скоро след обявата на Гръб в общественото пространство се появиха и Electronic Arts. В малко изказване за IGN, те отхвърлят изказванията на Гръб. „ Обикновено не разясняваме клюки, само че в тази ситуация историята не е вярна “, споделя представител на компанията.

За това, че най-малко сега Dead Space 2 Remake не се създава, насочва скорошна вест. Вчера ви цитирахме изказване на DICE, които обявиха, че Motive Studio – компанията зад първата игра – се заема със идващия Battlefield. Или по-точно част от екипа на студиото. Знае се, че друга част от Motive към този момент работи по игра от света на „ Железния човек “. А Гръб въпреки всичко упорства. След изказването ЕА, той се появи в „ Х “. „ Имала е кодово име. Но те към този момент не работят по нея “, написа той.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР