Появата на жена, водеща бенгалско като домашен любимец в търговски

...
Появата на жена, водеща бенгалско като домашен любимец в търговски
Коментари Харесай

Жена разхожда тигър на каишка в търговски център в Мексико

Появата на жена, водеща бенгалско като домакински любим в търговски център, провокира изненада и отвращение за мнозина в Мексико. Очевидци описват, че посетителката държала животното на каишка в коридорите на на " Антара ", в регион Поланко в Мексико Сити. За случая е обявено в медиите на страната от поредност известия в Туитър от консуматор на обществената мрежа, написа БГНЕС.
Предполагаемата собственичка на тигъра, която се разпознава като Мина Аяла, разгласява краткотрайно видео в Instagram, в което е забелязана в компанията на тигърче.  В друга обява тя написа: " Как се зароди моето стъклено потомство? Днес обидихте ли се от нещо? "
 И тигрите в Индия в изолираност поради ковид И тигрите в Индия в изолираност поради ковид
Управителите на огромен зоопарк в Индия слагат огромните си котки изолираност, откакто тигър в Съединените щати бе инфектиран с новия корона...
Федералният прокурор за отбрана на околната среда (Profepa) уточни, че „ към този момент проверява обстоятелствата “. Сред котките в листата със неразрешени за развъждане в домашна среда животни е ягуарът (Panthera onca), който може да бъде прочут като " тигър ", само че не е този, който е водила дамата в комерсиалния център. " Profepa " показва на уеб страницата си, че с цел да имате екзотично животно у дома в Мексико, би трябвало да поискате позволение да живеете с него и то може да бъде държано единствено при избрани условия и затворено.
С цел да се предотвратят и сведат до най-малко отрицателните резултати върху биологичните и екологичните процеси, както и заместването или изместването на популации от локални типове, които се популяризират естествено, е строго неразрешено стартирането им в естествена среда, споделя институция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР