Появата на Хънтър Байдън на изслушване в Камарата на представителите

...
Появата на Хънтър Байдън на изслушване в Камарата на представителите
Коментари Харесай

Изслушването на Хънтър Байдън в Конгреса на САЩ потъна в хаос, след като той направи изненадваща поява

Появата на Хънтър Байдън на чуване в Камарата на представителите в сряда бързо потъна в безпорядък, защото републиканците упорстваха да държат сина на президента на Съединени американски щати в пренебрежение към Конгреса за се опълчи на призовка в следствието за импийчмънт на татко му.

Джеймс Комър, най-хубавият републиканец в панела за контрол на Камарата на представителите, се опита да резервира фокуса на производството върху главните обвинявания на републиканеца: че семейство Байдън и техните „ сътрудници ” непозволено завоюва милиони от страни като Китай и Русия, до момента в който Джо Байдън беше вицепрезидент.

Но решението на Хънтър Байдън да участва персонално на чуването беше изненада — и провокира вълна от персонални офанзиви от страна на републиканците в залата.

„ ​​Вие сте въплъщение на белите привилегия, влизане в надзорната комисия, храчене в лицето ни, занемаряване на призовка от Конгреса за събаряне “, сподели републиканката от Южна Каролина Нанси Мейс. " От какво се страхуваш? Нямаш храброст д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР