Появата ми по заведенията не е средство за повишаване на

...
Появата ми по заведенията не е средство за повишаване на
Коментари Харесай

Валери Симеонов разкри истинската причина за офанзивата: В Слънчев бряг има един самозван собственик на заведения, който...

Появата ми по заведенията не е средство за повишение на адреналина в почивните дни, а тъй като има наложени рецидивисти, по отношение на които институциите не могат да приложат последна мярка и да реализират резултат. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов, разяснявайки войната, която персонално той стартира против шумните заведения в Слънчев бряг.   „ Десетилетия институциите не са получавали нужната поддръжка. С появяването си на инспекциите желаех да потвърдя, че когато страната и общината са на една позиция, няма по какъв начин нарушителите да се опълчват на проверяващите органи”, сподели Симеонов пред Нова телевизия.

Едва ли министър председателят ще помогне на протестиращите в курорта. Няма по какъв начин нито Борисов да спре Симеонов, нито Симеонов да спре Борисов, когато си правят работата, спазвайки законите. Симеонов нито дърпа шалтери, нито е виждал диджея, който разправя, че съм го тероризирал”, добави той във връзка вчерашния митинг на чиновници в Слънчев бряг.

Този бар „ Оксижен” на Божо Кравата... 3 пъти им прибирахме уредбите, нощес отново трябваше да им ги приберем, и те не престават да работят и да тероризират хората”, съобщи вицепремиерът.

„ Във всеки един град има един мним притежател, който не съблюдава закона. 4 заведения на Южния плаж на Слънчев бряг тероризират целия залив. Те са от групата на недосегаемите и считат, че всичко им е позволено”, сподели още Симеонов.

„ Следващия сезон нещата ще са радикално различни”, даде обещание Валери Симеонов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР