PowerWash HW8 Pro почиства едновременно мокро и сухо и е

...
Коментари Харесай

JIMMY PowerWash HW8 Pro – безжична прахосмукачка за $99 в GeekBuying


PowerWash HW8 Pro почиства по едно и също време мокро и изсъхнало и е подобаваща за всеки вид под

Рутинните почиствания на дома с прахосмукачка са доста по-лесни, когато ги няма досадните кабели. А при съществуване на интелигентни функционалности в домашния асистент, почистването става още по-ефективно, бързо и елементарно.

Новата безжична прахосмукачка, както подсказва името ѝ, се явява усъвършенствана версия на модела PowerWash HW8. Отличава се с интелигентни функционалности и 300W дигитален мотор, който обезпечава мощна засмукваща мощ от 15000Pa. Сега този отличен модел може да се купи на цена под $100 от GeekBuying – световния онлайн магазин, който този месец чества 10 години с атрактивни оферти.

Безжичната прахосмукачка JIMMY е високопроизводителна, само че в същото време елегантна и лека

Както може да се чака, PowerWash HW8 Pro може по едно и също време да почиства влажен и изсъхнал под. Нещо повече, тя е подобаваща за всеки вид под – нейната всмукателна мощ и смарт функционалностите за разчистване ще отстраняват всяко дразнещо леке ​​по пода.

Безжичната прахосмукачка JIMMY работи на батерия и икономисва неудобството на кабелите. Предлага се с два резервоара – надлежно за мръсна и чиста вода. Първият е за мръсната вода от почистването на пода, до момента в който водата във втория е за измиване и избърсване на пода.

JIMMY PowerWash HW8 Pro няма да остави и петънце по пода, без значение какъв е

Брилянтният LED екран на демонстрира оставащия живот на батерията и режима на разчистване. В допълнение дисплеят уведомява потребителите за оставащия потенциал на двата водни резервоара.

Прахосмукачката на JIMMY е високопроизводителна, само че в същото време лека – тежи 5,43 кг. Нейните интелигентни функционалности разрешават на потребителя да почисти всеки ъгъл на стаята бързо и елементарно. Освен това моделът е комфортен и елементарен за потребление.

Батерията с потенциал 3000 mAh се сменя елементарно и обезпечава до 35 минути време за разчистване

JIMMY PowerWash HW8 Pro е оборудвана с дълготрайна батерия с огромен потенциал от 3000 mAh, който ще обезпечи 35 минути време за разчистване в естествен режим и 25 минути в оптимален.

Страхотната вест е, че усъвършенстваната версия JIMMY PowerWash HW8 Pro се предлага сега на цена от единствено $109 в световния онлайн магазин GeekBuying – – при потребление на ваучър за отстъпка NNNGPVD . Това е съвсем двойно по-малко от първичната цена от $209,99, а промоцията е във връзка 10-годишния празник на GeekBuying.

Тази лека и комфортна прахосмукачка ще отстрани ефикасно всяка нечистотия от пода

В допълнение, в случай че платите този артикул през системата Klarna, ще получите още $10 отстъпка и по този начин крайната цена става $99. Въобще, за всички покупки в GeekBuying с заплащания през Klarna важат отстъпки в цените – $10 за покупки над $100; $50 за покупки над $400 и $100 за покупки над $800.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР