Powerball ще достигне рекорд за тегления на лотария в събота

...
Powerball ще достигне рекорд за тегления на лотария в събота
Коментари Харесай

Джакпотът Powerball достига $1,23 милиарда, тъй като дългите коефициенти означават много загуби, точно както е проектирано

Powerball ще доближи връх за тегления на лотария в събота вечер с интервал от повече от три месеца без победител в джакпота.

Това е тази поредност от безполезност, която разреши на огромната премия на Powerball да доближи 1,23 милиарда $, 8-ата по величина в историята на лотарията в Съединени американски щати. И това е знак, че играта работи тъкмо както е проектирана, с дълги коефициенти, създаващи голям джакпот, който примамва хората да пуснат $2 на билет.

Това значи, че никой в никакъв случай не би трябвало да чака да съпостави всичките шест цифри и удари го богат, въпреки че е евентуално някой в ​​крайна сметка да го направи.

ЗА ТЕЗИ КОЕФИЦИЕНТИ

Последният път, когато някой завоюва Powerball джакпота беше на Нова година, когато състезател в Мичиган удари $842,4 милионен джакпот.

Оттогава е имало 40 поредни тегления без победител в джакпота. 41-вият в събота вечер ще съвпадне с върха за най-вече рисунки, подложен два пъти преди този момент през 2022 година и 2021 година

Поредицата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР