Повярвах ви по време на публичната среща, че вие наистина

...
Повярвах ви по време на публичната среща, че вие наистина
Коментари Харесай

Манолова към Нинова: Повярвах Ви, била съм подведена

Повярвах ви по време на обществената среща, че вие в действителност желаете да работим дружно по актуализацията на бюджета, да изготвим оферти, по които да реализираме единодушие. Така водачът на „ Изправи се! Ние идваме! “ Мая Манолова се обърна към Корнелия Нинова в Народното събрание.

„ Сега се оказва, че просто съм била подведена, че вие нямате такова желание, че Вие просто броите кой народен представител какви оферти е направил до този миг “, сподели още Манолова.

„ Не знам дали, г-жо Нинова, дали сте били в кабинет на Борисов, на Трифонов, на Движение за права и свободи. Това, което всички знаят е, че когато бяхме на площада и господин Бабикян ви прикани да се присъедините, вие останахте в Народното събрание с ГЕРБ и Движение за права и свободи “, съобщи още Мая Манолова.

„ Разговори би трябвало да се водят, просто престанете да спекулирате с това. Не Ви прави чест “, заключи Манолова.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР