Повторен конкурс за административен ръководител на Окръжната прокуратура във Враца

...
Повторен конкурс за административен ръководител на Окръжната прокуратура във Враца
Коментари Харесай

За втори път! Търсят шеф на Окръжната прокуратура във Враца, няма желаещи за стола на Десислав Начков

Повторен конкурс за административен началник на Окръжната прокуратура във Враца оповестиха от прокурорската гилдия към Висшия правосъден съвет, научи организация BulNews.
В рамките на месец искащите да заемат постa би трябвало да подадат документите си в столицата. До момента обаче няма нито един искащ да поеме управителните функционалности на държавното обвиняване в града под Околчица, настояват осведомени. Така на поста краткотрайно до избиране на нов ръководител остова досегашния административен началник на прокуратурата Десислав Начков.
Припомняме, че Начков не бе утвърден за втори мандат. На чуването трима бяха за преизбирането му за още 5 години, само че седем се възпротивиха. До оповестяването на втори конкурс за позицията се стигна, защото на първия нямаше искащи за поста.



Отрицателно мнение направи и основният прокурор Иван Гешев, съгласно който описаната в концепцията на Начков картина "не е толкоз прелестна, а регионът се нуждае от смяна, повече аквиност и по-малко администрация ".

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР