"Повтаряме едни и същи неща, но не се уморяваме. Пикът

...
"Повтаряме едни и същи неща, но не се уморяваме. Пикът
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски обяви кога категорично няма да е пикът на коронавирус у нас НА ЖИВО

"Повтаряме едни и същи неща, само че не се уморяваме. Пикът към момента не може да се дефинира. Все още сме в ниската част на кривата, само че стартира да се разколебава. " Това съобщи ген. Мутафчийски по време на постоянния брифинг на Кризисния щаб за битка с ковид у нас.

"Знаете, че през вчерашния ден имаме 30 нови случаи и това са признаци, че повишаваме. Какво си представяме под "пик "? Ако е италианският вид, не можем да си представим. Мерките на държавното управление имат за цел да създадат тъй че да не се стига до там ", съобщи още той.

"Дано пикът не е септември месец, тъй като тогава доста малко хора ще останат и може би няма да има и кой да дава брифинг ", заключи той и добави, че счита, че пикът на болестта ще бъде краят на април или началото на месец май.

"ВМА и "Пирогов " са заляти с пациенти, които си мислят, че имат ковид. Минималната симптоматика не е съображение да бъде признат подобен пациент в болница. Когато се появи сериозен зной, става обезпокоително. Тогава би трябвало да се обади на спешна помощ и да го извозят с кола за спешна помощ. Има едно непрестанно придвижване от пациенти, което основава тенденциозен хаус и се заражда една извънредно неприятна наклонност ", добави ген. Мутафчийски.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР