Повреденият корем създава куп проблемиКакто появилата се ръжда скоро прояжда

...
Повреденият корем създава куп проблемиКакто появилата се ръжда скоро прояжда
Коментари Харесай

Как се прави здрав корем

Повреденият стомах основава куп проблеми

Както появилата се наслойка скоро прояжда всичко, по този начин и „ неприятният “ стомах отваря път на редица по-сериозни недоволства. Мъчителните чувства в корема се „ обаждат “ първи, след това елементарно нахлуват болестите и се чудим от къде ни е пристигнало. От тук нататък бедите идват една след друга, „ ръждата “ обгръща цялото тяло и в случай че не оправим червата, няма по какъв начин да сме добре.

Има ли избавление?

Усещанията като конвулсии, тежест, отичане, както и диарията не са нищо друго с изключение на „ червени лампи “, сигнализиращи за помощ. Ако просто ги пренебрегнем, сериозните по-нататъшни проблеми са ни в забрадка вързани. Все едно да боядисаме ръждата и да си мислим, че сме я отстранили.



Най-лошото идва, когато „ неприятните “ бактерии станат толкоз доста, че в един миг „ обръщат колата “ и целият организъм стартира да страда.

Затова вместо краткотрайно да „ замазват “ проблемите с корема, екип от американски и френски учени решили непременно да намерят метод той в действителност да се върне във форма. Те основали специфична композиция от съставки, която да изкорени радикално „ ръждата “. Нарекли изобретението си ProCombo (от комбинация), а скоро по-късно в практиката то оказва се като „ умният пробиотик “. „ Умението “ му да взема решение казуса в дълбочина, а оттова да държи целия организъм здрав, се дължи на три негови преимущества:

Здрав стомах: Стъпка 1: „ Ремонт на дупките “

Ако караме и минем през дупка на пътя, в най-хубавия случай леко се разтрисаме. Но в случай че дупката е прекомерно огромна и скоростта несъобразена, може да се случи най-лошото. Така е и с червата ни. По тяхната лигавица има нещо като неравности (своеобразни " дупки " ), в които липсват жизненоважни „ положителни “ микроорганизми. Най-лошото идва, когато станат толкоз доста, че в един миг „ обръщат колата “ и целият организъм стартира да страда.

При такава тежка „ пътна конюнктура “ е значимо впрягането на голяма и вярно ориентирана мощност. Осигурявайки особено двуетапно освобождение на съставките си, ProCombo взема решение задачата да „ изсипе “ точните детайли на точното място. Така той подсигурява, че „ положителните “ бактерии ще доближат червата във допустимо най-работоспособна форма и ще възвърнат естественото действие на корема – методът той в действителност да е здрав, а не просто укротен. 

Здрав стомах: Стъпка 2: „ Цялостен резултат “

Виждали сме по какъв начин кърпят дупки по пътищата и какъв е резултатът в дълготраен проект – краткотрайно решение, само че след това става още по-зле. По доста по-различен и повсеместен метод се оправя ProCombo – прави коремът още веднъж работещ, а не потиска признаците. Веднъж попаднали на вярното място, голямото количество пробиотични бактерии (200 милиарда CFU/g) стартират да се развъждат още повече, тъй че да „ излеят “ пласт, покриващ оптималната повърхност от стените на червата.

Такъв „ ремонт “ дава качествено друг резултат – „ неприятните “ бактерии биват победени от „ положителните “, здравият баланс се възстановява и „ пътят “ още веднъж става равен и безвреден.

Здрав стомах: Стъпка 3: „ Хитра доставка на материалите “

Надеждната доставка на „ материалите “, оправящи корема, е третото предизвикателство, с което се оправят основателите на ProCombo. Те забелязали, че пробиотиците са доста чувствителни към външни условия и бързо могат да умрат, даже още до момента в който стоят на рафта в аптеката. За да ги запазят живи до дъно, интернационалният екип учени затворили „ положителните “ микроорганизми зад не една, а зад две загради – в две капсули една в друга. Добавили и храната им (фибри), с цел да е още по-сигурно тяхното оцеляване.

От тук нататък единствено резултатите приказват. Разликата да правиш ремонт с качествени материали, чиито период на валидност е обезпечен от най-съвременно научно изобретение (DUOCAP™), е голяма - освен локалното усъвършенстване е осезаемо, само че и в дълготраен проект нещата наподобяват по напълно различен метод: „ ръждата “ е отстранена, а не просто прикрита, а тялото е още веднъж крепко и готово за провокации.



Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

 

 



 

*

Източник:

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР