Повратната точка във войната ще настъпи през втората половина на

...
Повратната точка във войната ще настъпи през втората половина на
Коментари Харесай

Разузнавач №1 на Украйна: преломът във войната ще дойде през август |

Повратната точка във войната ще настъпи през втората половина на август. Да го кажем по този начин, по-голямата част от дейните бойни дейности ще приключи до края на тази година. “ – това съобщи в изявление за Sky News ръководителят на Главното разследващо ръководство (ГУР) на Министерството на защитата на Украйна генерал-майор Кирило Буданов.

„ Като резултат в тази война ние ще излезем на нашите административни граници, които сме изгубили за момента и изцяло ще възстановим украинската власт над всички наши територии, включително Крим и Донбас. Това ще е дълъг път към украинската победа, само че украинската победа е сигурна. “ – споделя шпионин номер 1 на Украйна.

Доминик Уагхорн от Sky News напомня, че в навечерието на войната в Украйна Буданов тъкмо е планувал по кое време ще се случи съветското навлизане, в това време, когато обществено членове на държавното управление са били скептично настроени към такава догадка. Журналистът отбелязва още персоналните си усещания от събеседника: „ не демонстрира доста страсти, като се усмихна единствено един път, когато сподели на британски „ Аз съм оптимист “.

Буданов разяснява тактиката на водене на войната от Русия и споделя, че съгласно него, тя не се е трансформирала. Въпреки изместването на фокуса на Изток от Украйна – Русия търпи „ големи “ загуби.

" Ние знаем всичко за нашия зложелател. Знаем за техните проекти съвсем в същия миг, в който ги вършат. "  - увери генерал-майорът. " Европа вижда огромна опасност в Русия. Те се опасяват от нейната експанзия. Ние се борим против Русия в продължение на осем години и можем да кажем, че необятно рекламираната съветска мощ е мит. Не е толкоз мощна. Това е орда от мъже с оръжие. "

36-годишният началник на военното разузнаване на Украйна, твърди че " в Русия към този момент се прави прелом за свалянето на Владимир Путин, а съветският водач е тежко болен от рак ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР