Поводът за решението на магистратите е опитът на нашенеца да

...
Поводът за решението на магистратите е опитът на нашенеца да
Коментари Харесай

Конфискуваха имотите на българин, който уби две момичета в Италия

Поводът за решението на магистратите е опитът на нашенеца да изхитрува, като трансферира всичките си активи на неговата щерка

Единадесет парцела, измежду които са многоетажни жилищни здания, огромни селскостопански постройки, две лозя и четири просторни имота земя сред общините Пловдив и Първенец - това са съгласно в. “Кориере каузи сера ” активите, които Апелативният съд в Триест е разпоредил да бъдат иззети от българския бизнесмен Димитър Трайков, написа вестник Труд.

Трайков излежава 7-годишна присъда за гибелта на 26 годишната Сара Рицото и 20-годишната Жесика Фрагасо, откакто с джипа си блъсна техния дребен “Фиат ”.

Причината за наложената от съдиите в Триест конфискация на парцелите на 62-годишния Трайков не е толкоз неосъщественото до момента заплащане на компенсации за близо 150 хиляди евро. Поводът за решението на магистратите е опитът на нашенеца да изхитрува, като трансферира всичките си активи на неговата щерка. Той направил пълномощие на щерката, с което тя се показала в едно от нашите консулства в Италия, само че от дипломатическа ни работа уведомили италианските правосъдни управляващи, след което бил задействан постановилия конфискацията съд в Триест.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР