Поводът беше намекът на Маги към някои от момичетата в

...
Поводът беше намекът на Маги към някои от момичетата в
Коментари Харесай

Маги от Ергенът ходила с 60-годишен

Поводът беше намекът на Маги към някои от девойките в къщата, че търсят финансови облаги. " Как по този начин сме материалистки?! Аз нямам 60-годишен някогашен другар! Аз съм материалистка, а ти с твоя някогашен другар? ", закова Цър-Пър, а другите девойки в компанията й се учудиха от информацията, която има. " Така съм подочула, в моето тефтерче влизат някакви неща ", разясни още Вики.

Дотук пикантната информация от предишното на Магдалена Томова обаче не свърши. " Той я е зарязал поради момиче на 23 години ", рапортува още ергенката, а Надежда отсече: " Сега е доста внезапен прехода. От 60 на 28. " Виктория продължи да одумва съперниката с обяснение: " В Очите на 60 - 30 и недостатък към този момент е остаряло. В очите на 28-30 е леко зряло. Чакай, салдото... Чакай да ти отворя очите, нали съм госпожа Безплатен съвет. Когато искаш, ела и ще ти кажа. "
Реклама

" Всъщност това е индивида, който обезпечава първокласния живот на Маги и е купил всички скъпи придобивки като бижута, обувки, чанти, облекла, кола ", доразви клюката устатата Виктория. Тя не пропусна да означи, че е разочарована от Алек, който очевидно не й обръща нужното внимание. Смуглата софиянка обаче не се тормози, че няма да е дамата на сърцето му. " Това, че съм разочарована от даден човек, не значи, че съм обезверена. Такава е Магдалена, която си търси внимание и се пробва да го притегли с двуличие и фалш. Аз обезверена не съм, мога да стана и да си потегли и да му пожелая да откри любовта. Мен не ми е последният мъж Алек! ", безапелационна е тя.
Реклама
По мотив материалните облаги, които Йоана получи - скъпа огърлица, Виктория установи: " Стана й неприятно на Маги, че тя има единствено шапка и камък от Алек. Поне едни слънчеви очила да й беше взел, само че уви ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР